Roche Bobois îți place sau îți place

Canapea Profile de trei locuri. Design: Robeerto Tapinassi & Maurizio Manzoni.
Bibliotecă Pixl. Design: Fabrice Berrux.
Șezlong. Design: Zeno Nugari.
Canapea Bubble. Design: Sacha Lakic.
Canapea modulară Mah Jong Missoni Home. Design: Hans Hopfer.

Așa a deschis Șerban Cismărescu primul magazin Roche Bobois din București.

În noul showroom de pe strada Constantin Budișteanu 28C, București veți găsi piese #dedesign absolut senzaționale ce fac parte din colecțiile Les Contemporains și Nouveaux Classiques, incluzând colaborări cu nume precum Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel și Missoni.

Roche Bobois lansează de două ori pe an o colecție total nouă și deschide la nivel global un magazin pe lună, clasându-se mereu printre brandurile de mobilier de lux ce lansează produse de ultimă generație.

Despre Roche Bobois

Fondată în 1960 de către Philippe și François Roche împreună cu Jean-Claude și Patrick Chouchan, compania franceză Roche Bobois s-a remarcat repede prin lansarea de produse și obiecte cu un design original. Întâlnirea cu designerul Hans Hopfer, creatorul celebrei canapele modulare Mah Jong, marchează debutul unei colaborări de durată cu designeri celebri. Misiunea Roche Bobois este de a populariza în lumea întreagă stilul de viață francez.

“Cererea în continuă creștere pentru mobilier de lux din partea clienților români cu gusturi rafinate a stat la baza deciziei noastre de a lansa un brand precum Roche Bobois în România. Suntem încântați să expunem produsele și obiectele Roche Bobois, brand recunoscut pentru creativitatea, calitatea și inovația de care a dat dovadă în permanență”

 (Șerban Cismărescu, Managing Director Roche Bobois Romania)

28 Aprilie 2015 | DeDesign.tv