Lampa QisDesign Infinito Light, premiul Interior Innovation Award 2015

QisDesign, brandul premium de produse de iluminat BenQ, a obținut premiul Interior Innovation Award 2015 pentru unul dintre cele mai noi produse lansate pe piață, lampa suspendată Infinito Light.

Distincția este acordată anual de către Consiliul German de Design – centru de expertiză recunoscut la nivel mondial – celor mai inovatoare produse de mobilier și design interior, cu ocazia Târgului Internațional de Mobilă Imm Köln, cea mai importantă manifestare de profil din Europa.

Interior Innovation Award este unul dintre cele mai râvnite premii de design din industria mobilierului de interior și se acordă exclusiv produselor cu design și funcționalitate de top. Produsele QisDesign, brand lansat în 2009, au primit până acum peste 30 de distincții internationale în cadrul unor târguri și expoziții precum: IF Design, Red Dot și G-Mark.

Lampa suspendată Infinito Light

Lampa Infinito Light este realizată integral din aliaj de aluminiu și utilizează tehnologia LED pentru a asigura un consum minim de energie, de aproximativ 10 ori mai redus comparativ cu sursele tradiționale de iluminare, fără compromisuri privind calitatea iluminării.

Designul minimalist inspirat de semnul infinitului – “∞” – permite integrarea în același corp de iluminat a două tipuri de lumină, pentru citit și ambientală, cu temperaturi de culoare diferite.

Aceasta este disponibilă în România prin Italian Design & Architecture, Strada Argentina nr. 43, București, dar și prin distribuitorii BenQ în România.

25 Februarie 2015 | DeDesign.tv