Energie și culoare într-un birou din Bacău

Proiectul: Amenajarea birourilor companiei Softescu din Bacău a început de la ideea unui spațiu atipic & cool care să se afle într-o hală sau într-un garaj. În cele din urmă, s-a optat pentru ultimul nivel al unei clădiri de birouri cu vedere panoramică spre centrul orașului.

Principala provocare: Piese de mobilier din vechea amenajare ce trebuiau păstrate și armonizate cu noul concept.

Zonele de relaxare: Pe lângă birouri și săli de ședințe, spațiul beneficiază și de zone de relaxare precum un bar custom made sau câteva canapele realizate din paleți recondiționați cu multe reviste și cărți de design în jur pentru inspirația angajaților.

Echipa de arhitecți: Alexandru Călin și Vlad Drăghescu.

Foto: Softescu.

 

 

“Culoarea și tapetul au fost elementele vii care trebuiau să dea energie și să contribuie la închegarea conceptului. A rezultat un spațiu viu, ceva între un garaj undeground nord american și un atelier de meșteșugărit.”
1 Decembrie 2014 | DeDesign.tv