Concurs pentru studenții la Arhitectură din Chișinău

Siniat România, unul dintre producătorii și furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi, premiază creativitatea studenților la arhitectură din cadrul Facultății de Urbanism și Arhitectură din Chișinău, printr-un concurs intitulat Shaping the way people build.

Concursul se desfășoară până pe 11 mai 2015, iar pe data de 29 mai vor fi desemnați cei trei câștigători.

Concursul Shaping the way people build se adresează studenților din anul III și IV și are ca temă propunerea unui proiect de execuție pentru plafonul suspendat din gips-carton amplasat în fața Decanatului FUA Chișinău.

Toate lucrãrile înscrise în concurs vor face parte din expoziția temporarã organizatã în cadrul facultãții, iar trei cele mai creative propuneri vor fi premiate cu tablete și abonamente la o revistã de specialitate pe o perioadã de trei, șase luni sau de un an.

“Concursul Shaping the way people build este o oportunitate pentru studenții din Chișinău de a-și demonstra talentul și de a-și pune amprenta pe o clădire reprezentativă pentru oraș. Propunerea de pe primul loc va sta la baza execuției plafonul amplasat în fața Decanatului FUA Chișinău”, a declarat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat România.

Lucrarea de execuție a plafonului suspendat din gips-carton amplasat în fața Decanatului FUA Chișinãu va avea la bazã propunerea câștigãtorului de pe primul loc și se va executa cu sistemele de gips-carton Siniat.

28 Aprilie 2015 | DeDesign.tv