Cities of Tomorrow: cum ne mișcăm în și între orașe

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și Asociația Zeppelin organizează cea de-a treia ediție a forumului Cities of Tomorrow, cea mai importantă întâlnire din România dintre business, arhitectură și administrație.

Teme de discuție

Relația dintre mobilitate și oraș

Vorbim despre ultimele tendințe în transportul public și privat – sisteme de management și vehicole inteligente, infrastructură, intermodalitate, car-sharing, smart parking, viziuni și politici de mobilitate, proiecte și operațiuni concrete.

Mobilitatea de dincolo de transport

Înțelegem prin mobilitate și transformările rapide, evoluțiile explozive din tehnologiile de comunicații și control și  implicațiile asupra societății sau folosirii spațiului.

Discutăm aici despre casa și biroul viitorului, noi modele de afaceri, noi consumatori și noi piețe, revoluția verde și noua paradigmă a construcțiilor (inclusiv integrarea vehicolelor inteligente și a sistemelor de transport colaborativ), dar și despre crearea și regenerarea spațiilor urbane și a construcțiilor existente.

Key-speakers: Michael Horodniceanu, Ph.D., președinte al MTA Capital Construction, supervizează în momentul de față proiecte în valoare de peste 20 de miliarde USD.

Prof. Jörn Walter, Chief Urban Planner al orașului Hamburg (anterior Dresda), Germania. Expert în dezvoltare urbană și arhitectură, deținător al „Schinkelpreis Städtebau” (Premiul Schinkel pentru urbanism).

Înscriere și informații: rumaenien.ahk.de.

8 Martie 2015 | DeDesign.tv