Cea mai nouă sticlă de design

Humberto Leon și Carol Lim, Creative Directors KENZO

Ne plac colaborările între designeri și le încurajăm, mai ales când rezultatul este un obiect accesibil și în ediție limitată.

În acest an, evian® și casa de modă KENZO au făcut un parteneriat pentru a crea o sticlă pură, caracterizată printr-un spirit jucăuș.

Carol Lim și Humberto Leon, Creative Directors KENZO, și-au unit creativitatea cu evian®, pentru a-și concretiza viziunea artistică într-o sticlă unică și absolut remarcabilă.

Cu un efect de lupă atunci când sticla e plină, modelul violet fragmentat imprimat e traversat de un zig-zag, ce îi oferă privitorului o viziune deformată și oarecum denaturată a conținutului său ultra-pur.

Sticla evian®+ KENZO în ediţie limitată, este disponibilă în România din noiembrie 2014, la LOFT, în format 0,75 L sticlă.

Pune sticla la colecție

Din 2008, evian® lucrează în fiecare an cu cei mai faimoși designeri din lume pentru crearea seriei de sticle în ediţie limitată, iar colecția ta cu obiecte de design poate să înceapă chiar cu colaborarea de față.

În trecut, artiști precum Paul Smith, Jean-Paul Gaultier, Issey Miyake sau Elie Saab au reinterpretat spiritul evian® prin artă și design.

 

 

 

 

 

“Motivul pardoselii sparte este ilustrarea perfectă. Simbolizează identitatea noastră și amplifică efectul apei, prin alterarea noțiunilor de perspectivă. Acesta este totodată un simbol al munțilot, locul de unde izvorăște apa – munții sunt marcați prin liniile violet, iar linia galbenă reprezintă un pârâu.”
1 Decembrie 2014 | DeDesign.tv