5 întrebări și răspunsuri cu Bogdan de la Linia 21

Aseară, la Acuarela, s-a lansat Linia 21, un brand nou-nouț de rucsaci și genți. Bogdan, cel care se află în spatele acestui proiect, ne-a răspuns la întrebările esențiale.

De ce Linia 21?

Brandul se numește Linia 21 pentru că m-am născut chiar în cartierul prin care trece linia tramvaiului 21, în Doamna Ghica. Tramvaiul străpunge orașul dintr-o zonă foarte săracă, Voluntari, și ajunge fix în centrul orașului la Sf. Gheorghe, trecând prin multe cartiere. Toată copilăria am călătorit cu el, fiind până la urmă un vehicul care mă lua dintr-un status social și mă ducea într-unul în care voiam să ajung.

Care este povestea produselor?

Tot călătorind prin lume, am întâlnit în China un designer care face aceste genți. Când am văzut cât de bine arată am zis că neapărat trebuie să le aduc în România.

Cum a venit ideea unui shop online?

Într-un fel lucrurile s-au legat pentru că aveam de mult în gând să creez un brand care adună produse din toată lumea și le aduce aici, iar când am văzut aceste genți am știut că ele reprezintă începutul proiectului. Am mers în China am vorbit cu designerul care le face, am văzut atelierul în care sunt produse, oamenii care lucrează la ele. Din acel moment, mi-am elimiat și temerile pe care le aveam legate de felul în care sunt produse gențile.

De ce nu le produci aici?

Am avut o tentativă să le facem aici, însă costurile erau enorme și era imposbil să le scoatem la prețurile actuale de pe site.

Când ai dat drumul shopului și care este adresa lui?

Am lansat siteul pe 1 august 2014 și din acel moment încercăm să îl facem cunoscut. www.linia21.ro

9 Decembrie 2014 | DeDesign.tv